Ο επαγγελματίας είναι ο καλύτερος

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοπλισμός αποστείρωσης τροφίμων

Πολυ τύπος κυλίνδρων χαμηλής θερμοκρασίας εξοπλισμού αποστείρωσης ατμού ποτών φρούτων λειτουργίας

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μπορέστε μηχανή συσκευασίας για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μπορέστε μηχανή συσκευασίας για τις πωλήσεις
Ο τεχνικός και η δύναμη της επιχείρησης είναι άφθονος εξοπλισμός παραγωγής είναι προηγμένος και σύντομος χρόνος παράδοσης. Έχουμε μια ευχάριστη συνεργασία από κοινού.

—— Μαρία DA Luz Monteiro

υψηλή τεχνολογία, δυνατότητα καινοτομίας, άριστη υπηρεσία

—— Ezaki Μάρι

Είμαι Online Chat Now

Πολυ τύπος κυλίνδρων χαμηλής θερμοκρασίας εξοπλισμού αποστείρωσης ατμού ποτών φρούτων λειτουργίας

Κίνα Πολυ τύπος κυλίνδρων χαμηλής θερμοκρασίας εξοπλισμού αποστείρωσης ατμού ποτών φρούτων λειτουργίας προμηθευτής
Πολυ τύπος κυλίνδρων χαμηλής θερμοκρασίας εξοπλισμού αποστείρωσης ατμού ποτών φρούτων λειτουργίας προμηθευτής Πολυ τύπος κυλίνδρων χαμηλής θερμοκρασίας εξοπλισμού αποστείρωσης ατμού ποτών φρούτων λειτουργίας προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Πολυ τύπος κυλίνδρων χαμηλής θερμοκρασίας εξοπλισμού αποστείρωσης ατμού ποτών φρούτων λειτουργίας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Σαγκάη της Κίνας
Μάρκα: PEIYU
Πιστοποίηση: CE&ISO
Αριθμό μοντέλου: SPC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 45 εργάσιμες ημέρες
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
εφαρμογή: Ποτό, χημική ουσία, προϊόντα, τρόφιμα, ιατρικά Είδος συσκευασίας: φιάλες
Το υλικό συσκευασίας: Γυαλί, μέταλλο, έγγραφο, πλαστικό Αυτόματη Βαθμού: Αυτόματη
Τάση: 380V Μηχανοκίνητη τύπου: Ηλεκτρικός

Πολυ τύπος κυλίνδρων χαμηλής θερμοκρασίας εξοπλισμού αποστείρωσης ατμού ποτών φρούτων λειτουργίας

 

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

Αυτός ο εξοπλισμός είναι ένα είδος συνεχούς υψηλής θερμοκρασίας συσκευής αποστείρωσης που πρόσφατα αναπτυγμένοι, το σημαντικότερο χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του εξοπλισμού είμαστε:

Supermatic: Τα προϊόντα εγκαθίστανται στο ειδικός-γίνοντα κλουβί που καθορίζεται στις τρέχοντας αλυσίδες κύκλων, κινήσεις αλυσίδων το κλουβί με το σύνολο των προϊόντων συνεχώς συνεχών για να ξεφορτώσει και να φορτώσει τα προϊόντα και εισάγει στον αποστειρωτή, η θέρμανση, συντήρηση θερμότητας, που δροσίζει… μέχρι ολοκληρώνει την ολόκληρη διαδικασία της αποστείρωσης, όπως αυτήν την συνεχή διαδικασία κύκλων, μπορεί να πραγματοποιήσει την τμηματική παραγωγή.

Ενεργειακή συνομιλία: Υπάρχουν δύο μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της ενέργειας - η αποταμίευση είναι: κάποιος είναι μέγιστος για να μειώσει το ποσό της ενέργειας θερμότητας που παράγονται από τους χάλυβες των δεξαμενών και των κλουβιών αποστειρωτή όταν συνεχίζουν κάθε αποστείρωσης της συνεχούς θέρμανσης και της ψύξης. Το άλλο πλεονέκτημα είναι μέγιστο για να ανακυκλώσει τη θερμότητα μηχανών οι ίδιες μετά από τη αποστείρωση.

Η περιοχή εισόδων του συνεχούς πολλαπλάσιου αποστειρωτή πύργων μπορεί να τοποθετηθεί στην κοντινότερη θέση της μηχανής συσκευασίας (όπως η πλήρωση και η σφράγιση του εξοπλισμού), έτσι μπορεί να αποστειρωθεί σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα μετά από ολοκλήρωσε τα προϊόντα που συσκευάζουν τη διαδικασία.

Στο συνεχή πολλαπλάσιο αποστειρωτή πύργων, όλα τα προϊόντα περνούν από κάθε αποστείρωση σύμφωνα με την ίδια πορεία. Έτσι η επίδραση τεχνολογίας αποστείρωσης προϊόντων είναι σχεδόν η ίδια.

Περιεκτικοί τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, πιστεύουμε ότι ο συνεχής αποστειρωτής πύργων θα φέρει μια επαναστατική αλλαγή στο βγαίνοντας τομέα τεχνολογίας αποστείρωσης τροφίμων, μπορεί να λάβει την ποιότητα αποστείρωσης προϊόντων μια εγκοπή και να φέρει τα τεράστια οικονομικά οφέλη για τις επιχειρήσεις τροφίμων.

 

Χαρακτηριστικό

 

1, αισθαμένος έλεγχος θερμοκρασίας κατσαρολών είναι εξοπλισμένο με τέσσερα κινητά, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ελέγξει την κεντρική Φ αξία τροφίμων, η διανομή θερμότητας μέσα στην κατσαρόλα, για τη διείσδυση θερμότητας (από το χρόνο θερμοκρασίας επιφάνειας τροφίμων της άφιξης στο γεωμετρικό κέντρο τροφίμων).
2, τέλειος έλεγχος πίεσης, πίεση τη σε ολόκληρη ρύθμιση διαδικασίας παραγωγής, για να προσαρμοστούν στο προϊόν που συσκευάζει την αλλαγή της εσωτερικής πίεσης, να κάνει τη συσκευασία προϊόντων για να συναντήσει τον ελάχιστο βαθμό παραμόρφωσης, ιδιαίτερα κατάλληλο για τα συσκευάζοντας προϊόντα αερίου.
3, νερό διαδικασίας που προθερμαίνουν το σύστημα μπορούν να εξασφαλίσουν ότι η μόνωση προϊόντων, θερμική πλήρωση είναι συνεχής διαδικασία θέρμανσης.
4, και το αποστειρώνοντας νερό χαλάρωσης νερού για να αποφύγει το πρόβλημα ποιότητας νερού νερού για την εξωτερική ζημία συσκευασίας χωρίς ρύπο.
5, λειτουργία αποστείρωσης ατμού
6, εκτός από τη διαστημική, κατάλληλη λειτουργία εγκαταστάσεων, σώζουν το εργατικό δυναμικό από το άμεσο γραφείο ελέγχου λειτουργίας.
7, θερμαίνοντας και δροσίζοντας μπορούν να διαιρεθούν σε πολλούς το στάδιο, ιδιαίτερα κατάλληλο για το μπουκάλι γυαλιού.

 

Τεχνολογική διαδικασία αποστείρωσης

 

1. Ο αποστειρωτής θα εγχθεί ένα ορισμένο ύψος του ζεστού νερού πρίν φορτώνει τα δοχεία σε το. Υπάρχουν δύο σκοποί για την έγχυση ζεστού νερού, ένας από το λόγο γιατί ο αποστειρωτής είναι η δομή καλαθιών αριθ., κονσερβοποιεί την πτώση στο στόμα νερού άνωθεν από τον αποστειρωτή, η μείωση απομονωτών μπορεί να προστατεύσει τα δοχεία. Ο άλλος λόγος είναι για δεν κάνει τη θερμοκρασία αποστείρωσης να μειώσει πάρα πολύ πριν από τη αποστείρωση. Ο καυτός θα διαδραματιστεί το ρόλο του απομονωτή όταν περιέρχονται τα δοχεία στο sterilzer. Δοχεία που ταΐζουν ξεχειλίζοντας νερού.
2. Όταν ο αποστειρωτής φόρτωσε εντελώς τον ορισμένο αριθμό προϊόντων δοχείων, έκλεισε το καπάκι δεξαμενών, που γέμισαν με το ζεστό νερό. Το γεμισμένο ζεστό νερό μπορεί εντελώς να απαλλάξει τον αέρα από τον αποστειρωτή. (Εάν μην γεμίστε με το νερό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον ατμό για να φυσήξει τον αέρα στον ανώτερο αποστειρωτή από τη δεξαμενή).
3. Όταν το ζεστό νερό μέσα στον αποστειρωτή απαλλάσσεται σε κενό, συνεχίστε να θερμαίνετε μέχρι τη θέτοντας θερμοκρασία στον αποστειρωτή.
4. Είναι υποτιθέμενο για να κάνει την πίεση που διατηρεί και τα προϊόντα που δροσίζουν αμέσως μετά από ολοκλήρωσαν τη αποστείρωση. Και ανοίξτε έπειτα τον ανώτερο σωλήνα υπερχείλισης έως ότου τελείωσε η ψύξη. Επιτέλους κλείστε όλες τις βαλβίδες.
5. Ανοίγοντας τη δεξαμενή αυτόματα, αφήστε το νερό να εγχύσει στη δεξαμενή ως απομονωτή, επειδή η πόρτα δεξαμενών είναι στο νερό, μπορεί να κάνει τη δεξαμενή από ένα κενό κράτος αμέσως. Μπορεί να εγγυηθεί τα δοχεία που ξεφορτώνουν στη δεξαμενή αργά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Peiyu Packaging Technology Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Flora

Τηλ.:: +8615955090915

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα